trešdiena, 2013. gada 17. aprīlis

Mazsāpīgas vaksācijas noslēpumi


Kā sagatavoties mazāk sāpīgai un efektīvākai vaksācijai? 
Zelta likumi kas jādara pirms/ pēc vaksācijas

Pirms vaksācijas procedūras ielāgo: iepriekšējā dienā (vai arī dažas stundas pirms proce­dūras) veic pīlingu visam ķermenim vai vaksējamās ādas zonās. Noderēs tas pats zināmais kafijas biezu­mu vai sasmalcināto auzu pār­slu skrubis!
Arī turpmāk, pēc vaksācijas reizi nedēļā ieteicams pīlings, jo, vei­cot vaksāciju (it sevišķi, ja pro­cedūras laikā izmanto siltos vas­kus), kopā ar matiņu tiek no­ņemta arī ādas virsējā kārta.
Tā­dēļ ar laiku tā kļūst biezāka, un matiņš vājāks, trauslāks, plānāks, un novārdzinātajam matiņam grū­tāk caur to izspraukties. Tas var ieaugt zem ādas, šādi veidojot nepatīkamus ādas iekaisumus-ieaugušus matiņus!
Ievēro, lai vaksācija noritētu veiksmīgi, matiņi jāataudzē vismaz 4 līdz 5 milimetru garumā. Pārāk garus arī nav ieteicams ataudzēt, garu matiņu raušana rada lielāku diskomfortu un neefektīvāku rezultātu.
Pēc procedūras izvairīties no tie­šiem saules stariem, pēc vaksācijas solāriju nav ieteicams apmeklēt 3 dienas!Būtiski palielinās risks gūt apdegumus vai iegūt pigmentācijas plankumus!
Pēc vaksācijas dienas beigās vaksējamās zonas ar siltu ūdeni apskalot, lieki nekairinot ar mačalkām un dušas želejām. Vesela āda pati sevi atkops un nostabilizēs.  
Veicot padušu vaksāciju 3 dienas nav ieteicams lietot pretsviedru līdzekļus, tā rezultātā pasargājot sevi no nevēlamiem iekaisumiem un sūrstošas sajūtas.
Solāriju cienītājiem iesaku rūpīgi pievērst uzmanību ādas stāvoklim. Solāriju ietekmē ādai parādas "izžūšanas" efekts, līdz ar to āda ir sausa, kuru noteikti pastiprināti ir jākopj ar bagātīgiem barojošiem krēmiem. Un papildus jādzer daudz ūdens! Vaksāciju ietekmē jūsu ādas stāvoklis, ja āda ir sausa un nekopta, vaksācijas process norit ilgāk un ar sarežģījumiem, kā rezultātā vasks iesūcas ādā un rada zilumus!
Atceries, ka tikai regulāri veicot vaksāciju plikuma efekts būs ilgāks, noturīgāks, efektīvāks, un matiņu ataugšanas ātrums būtiski samazināsies, no vienas reizes nevar izmainīties matiņu struktūra. To var panākt tikai ar regulāru un savlaicīgu vaksāciju!

Aromātiskās šokolādes kabinets, šokolādes vaksācija- viss lai Tu būtu vēl lieliskāka!